Ankara Yenimahalle 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 10.09.1987 tarih 987/463-417 sayılı kararı ile tescil olunan ( Teknik Eğitim Vakfı ) senedi, Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesinin 16.07.1990 tarih 1990/163-248 sayılı kararı ile birinci defa, Ankara 17.Asliye Hukuk Mahkemesinin 23.02.2021 Tarih ve 2021/34 sayılı kararı ile ikinci defa yeniden düzenlenmiştir.

Ankara. 2021

VAKFIN ADI

Madde 1:

Vakıf senedinin altında isim ve adresleri belirtilen şahıslar tarafından kurulan vakfın adı TEKNİK EGİTİM VAKFI’ dır.

VAKFIN MERKEZİ

Madde 2:

Vakfın merkezi Ankara da olup adresi:

Menekşe 1. Sokak No:6/12 06440 Yenişehir / ANKARA dır.

Vakıf, merkez yönetim kurulu kararı ile vakıflar genel müdürlüğünün de izni alınmak suretiyle uygun görülen il ve ilçe merkezlerinde şube açabilir.

VAKFIN AMACI VE FAALİYETLERİ

A-VAKFIN AMACI:

Madde 3: (Değişik: Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesinin 23.02.2021 tarih ve 2021/34 sayılı kararı) Her seviye ve kademedeki mesleki ve teknik eğitimin niteliklerini geliştirmek için çalışmalar yapmak; öğrenci, mezun ve çalışanların mesleki, ekonomik, bilimsel, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak faaliyetlerde bulunmaktır.

B-VAKFIN FAALİYETLERİ:

Vakıf, amaçlarını gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetleri yapar:

a –Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu, Yüksek Teknik Öğretmen Okulu, Teknik Eğitim Fakülteleri, Mesleki ve Teknik Eğitim veren çeşitli yüksek okullar ile Teknoloji Fakültesi öğrenci ve mezunlarının özlük-mali hakları, akademik, kişisel, ve mesleki gelişimleri için çalışmalarda bulunur,

b - Her seviyedeki mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesi için toplantı, panel, seminer, konferans, çalıştay, kurs, sempozyum, sergi, fuar, yarışma, kampanya ve açık oturum ile vb. etkinlikler düzenler,

c – Mesleki ve teknik eğitim alanında orta ve yüksek öğrenim gören öğrencilerin barınması amacıyla yurt ve benzeri tesisler ile sosyal, sportif ve kültürel yönden gelişmelerine yönelik olarak sağlık, kültür, spor, beslenme, dinlenme ve benzeri ihtiyaçları için tesisler kurar, bunların kurulmasına yardımcı olur, bu tesisleri çalıştırır ve işletir,

d -Mesleki ve teknik eğitim - öğretim hizmetinde kullanılan, her türlü makine, teçhizat ve malzemelerinin temininde ilgili kurum ve kuruluşlara destek olur ve konu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında destek kampanyaları açar.

e - Ülkemizde ve yurtdışında gerçekleştirilen bilimsel ve teknolojik araştırmalara, projelere destek sağlar, konsorsiyumlar oluşturur, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla ortak projeler yapar ve yürütür,

f - Mesleki ve teknik eğitim alanında eğitim gören; Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerine bağlı, başarılı, maddi imkânları yetersiz olan öğrencilere karşılıksız burs verir, üyelerinin mesleki gelişimleri ile öğrenci, öğretmen ve öğretim görevlilerinin araştırma-geliştirme çalışmalarına mali destek sağlar,

g- Mesleki-Teknik Orta Öğretim veya Yükseköğretim kurumları açar ve işletir.

h-.Yerli ve yabancı benzer amaçlı Vakıflarla işbirliği yapabilir. Bu tür vakıflarla yapmış olduğu faaliyetlere maddi ve manevi destek verir, kurucu olarak girebilir,

ı- Vakfın gelirlerini artırmak amacıyla, Araştırma-Geliştirme (AR-GE),Ürün Geliştirme (ÜR-GE), İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili faaliyetleri yapar, yapılmasını destekler, yatırımlar yapar, ileri teknolojinin gerektirdiği bilumum araç-gereç, makine, teçhizat, bilgi işlem ve sair sistemleri imal eder, kiralar veya kiraya verir. Etütler, projeler, analizler yapar veya yaptırır.

i-Mesleki yeterlilikler konusunda standartlar geliştirerek ilgili kamu kurumları ve kuruluşlarına sunar, geliştirilmiş standartları inceler ve görüş bildirir, mesleki yeterlilik sınavlarına katkı sağlayacak çalışmalarda bulunur, üyelerini mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmaları için maddi/manevi olarak destekler.

j-Ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda kişisel/mesleki/teknik kurslar düzenler. Bu doğrultuda özel öğretim kurumu açar ve işletir.

VAKFIN KURULUŞ MALVARLIĞI İLE GELİRLERİ

Madde 4: (Değişik: Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesinin 23.02.2021 tarih ve 2021/34 sayılı kararı)    

A-VAKFIN KURULUŞ MALVARLIĞI:

Vakfın kuruluş mal varlığı, vakıf adına tahsisi edilen 2.500.000 TL’dir.

 

B- VAKFIN GELİRLERİ:

a- Vakfa yapılacak olan, vakfın gayesine uygun nakdi ve ayni bağışlar, vasiyetler,

b- İktisadi işletmeler, iştirakler ve ortaklıklardan sağlanacak gelirler,

c- Vakıf menkul ve gayrimenkulleri ile diğer varlık ve haklarının değerlendirilmesi ile sağlanacak gelirler,

d-Mesleki ve teknik eğitimin gelişmesi ve ileri teknolojinin kullanılmasını teminen patent,know-how, telif ve sair  haklarından elde edilecek gelirler,

e-Vakıf adına yayınlanacak kitap, dergi ve benzeri yayınlardan elde edilecek gelirler,

f- Düzenlenecek etkinliklerden (mesleki-kişisel gelişim kursları, yemek, gezi, sergi, fuar, panel, kongre, kampanyalar, kermes, konser, eğlence şöleni vb ) ve diğer faaliyetlerden (AR-GE, ÜR-GE, mesleki yeterlilikler) elde edilecek muhtelif gelirler.

g-Ticari kuruluşlarla yapılabilecek işbirliklerinden elde edilecek gelirler,

h-Yurtiçi ve yurtdışı proje fonlarından sağlanacak gelirler,

ı-Diğer gelirler,

Türk Medeni Kanunu Hükümlerine Göre Kurulan

Vakıflar hakkındaki tüzüğün 37. maddesinde sınırlanan yönetim, idare masrafları ile vakıf gelirini artıracak yatırımlara ayrılacak miktarlar dışında kalan vakıf gelirlerinin tamamı vakfın gayelerine tahsis veya sarf edilir.

GAYELERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ

Madde 5: Vakıf, gayelerini gerçekleştirmek için mal varlığını artırmak üzere,

a - Miktar ve değeri sınırlanmamış olarak taşınır veya taşınmaz malları; şirketlerin hisse senetlerini alıp satmaya, malları kiralamaya, bunların gelirlerini tahsil ve sarfa,

b - Gerektiğinde ödünç almaya, taşınır ve taşınmaz malları rehin göstermeye, vesaire teminat iradesine,

c - Her türlü ticari faaliyetlerde bulunmaya, kurulmuş şirket ve ticarethanelere ortak olmaya yetkilidir. Vakıf, amaçlarından birinin veya tamamının gerçekleştirilmesi için faydalı ve lüzumlu bilcümle teşebbüs, tasarruf, temmellük ve sözleşmeleri, işlemleri icraya izinli ve yetkilidir. Ancak vakıf bu yetkilerini ve gelirlerini 903. sayılı kanunla yasaklanan maksatlarla kullanamaz.

VAKFIN ORGANLARI

Madde 6:Teknik Eğitim Vakfının organları şunlardır:

a - Kurucular Kurulu

b - Genel Kurul

c - Merkez Yönetim Kurulu

d - Denetleme Kurulu

e - Şube Yönetim Kurulu

KURUCULAR KURULU

Madde 7:

A - Teşekkülü :

Vakıf Senedinin altında isim adres ve imzaları bulunan şahıslarla, vakfa çok büyük maddi ve manevi yardımları olan üyeler arasından kurucular kurulu tarafından seçilen kişilerden oluşur. Kurucular Kurulu üyelerinden herhangi birinin kurul çalışmalarına sürekli olarak katılmaması, vefat etmesi veya kendi arzusuyla görevden çekilmesi hallerinde onun yerine vakıf üyelerinden birisi kurucular kurulunca getirilebilir. Ancak, Kurucular Kurulu üye sayısı 9 ( dokuz ) dan az olamaz.

B - Görevleri :

a - Kurucular Kurulu, en geç 3 ( üç ) ayda en az bir defa en yaşlı kurucu üye başkanlığında salt çoğunlukla toplanır. Merkez Yönetim Kurulunu faaliyetlerini değerlendirir. Merkez Yönetim Kuruluna tavsiyelerde bulunur. Toplantı sekreterliğini en genç kurucu üye yürütür.
b - Kurucular Kurulu, genel kurul üyeleri tarafından seçilecek olan merkez yönetim kurulu aday listesini hazırlar ve genel kurula sunar.

c - Kurucular Kurulu, vakıf senedinde yapılacak değişikliği hazırlar, gerektiğinde senede değişikliğine karar verir. Merkez yönetim ve denetleme kurulunun sunduğu raporları inceler ve değerlendirir. Lüzumu halinde denetleme kurulunun tavsiyesine uyarak merkez yönetim kurulunu görevden uzaklaştırır.

d - Kurucular Kurulu, vakıf gayesine uygun tesis ( okul, yurt, dershane, lokal, şirket vb. ) kurulmasına karar verir. Vakfın idaresine ait merkez yönetim kurulu tarafından hazırlanan tüzükleri, yönetmelikleri inceler, gerektiğinde değişiklikler yaparak onaylar.

e - Kurucular Kurulu, kararlarını toplantıya katılan üyelerin oy çokluğu ile alır ve her üyenin bir oy hakkı vardır.

VAKIF GENEL KURULU

Madde 8:

A - Teşekkülü :

Vakıf Genel Kurulu, kurucular kurulu, merkez yönetim ve denetleme kurulları asil ve yedek üyeleri ile şeref üyeliğine kabul edilen üyeler, şube başkanları ve şube temsilcilerinden oluşur.

a - Şube temsilcileri şubeye üye vakıf üyeleri arasından her 5 ( beş ) üyeye 1 ( bir ) temsilci düşecek şekilde vakıf genel kurulundan bir ay önce şube üyeleri tarafından gizli oyla seçilirler.

b - Şube olmayan yerlerde vakfa üye olanlar şube temsilcileri gibi işlem görürler.

B - Görevleri :

a - Merkez Yönetim Kuruluna seçimle gelecek asil ve yedek üyeleri seçer.

b - Denetleme Kurulunun asil ve yedek üyelerini seçer.

c - Merkez Yönetim Kurulunca düzenlenen çalışma raporu ile bilanço gelir ve giderlerini inceler ve onaylar.

d - Denetleme Kurulu’nun raporunu inceler ve onaylar.

  GENEL KURUL TOPLANTISI

Madde 9: (Değişik: Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesinin 23.02.2021 tarih ve 2021/34 sayılı kararı)    

Genel Kurul, üç yılda bir Ekim ayı içerisinde Merkez Yönetim Kurulu başkanının çağrısı üzerine olağan olarak toplanır. Ayrıca Kurucular Kurulunun lüzum gördüğü hallerde kurul, olağan üstü toplantıya çağrılabilir. Toplantı gündemi ve tarihi, toplantı gününden en az 10 gün önce üyelere duyurulur, ayrıca bir gazetede ilan edilir.

Genel Kurul, üye sayısının yarısından bir fazlasıyla toplanır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonra çoğunluk aranmaksızın toplanır. Genel Kurul, toplantıyı yönetmek için bir başkan ve iki sekreter seçer.

MERKEZ YÖNETİM KURULU

Madde 10:

A – Teşekkülü:

Merkez Yönetim Kurulu, kurucular kurulu tarafından merkez yönetim kurulu asil üye sayısının en az iki katı kadar teklif edeceği vakıf üyeleri arasından genel kurulca gizli ve ekseriyet oyuyla seçilen 7 ( yedi ) asil ve 5 ( beş ) yedek üyeden teşekkül eder. Seçilen yönetim kurulu asil üyeleri kendi aralarında ve gizli oyla başkan, başkan yardımcı, sekreter, muhasip ve üyeleri belirler.

B – Görevleri:

a - Merkez Yönetim Kurulu, her ay en az bir defa salt çoğunlukla toplanır. Toplantıları başkan, başkan bulunmadığı zamanlarda başkan yardımcısı yönetir. Toplantıda alınacak kararlarda yönetim kurulu oylarında eşitlik olması hallerinde toplantı başkanının oyu iki oy sayılır.

b - Nedeni ne olursa olsun üst üste üç ay süreyle yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve katılamayacağını bildiren üye çekilmiş sayılır ve yerine sırada bulunan ilk yedek üye geçer. Yönetim kurulu yedeklerle tamamlanamadığı takdirde en geç bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gidilir.

c - Vakıf, Merkez yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısı, gerektiğinde vakıf sekreteri temsil eder. Başkan yönetim kurulu kararlarının uygulanmasında gerekli bütün tedbirleri alır, yönetim kurulunu toplantıya çağırır ve faaliyetlerinden dolayı yönetim kuruluna karşı sorumludur.

d - Merkez Yönetim Kurulu sekreter üyesi yönetim kurulu toplantılarının gündemini hazırlar, gündem maddeleri vakfın gayesine ters düşemez, yönetim kurulu üyelerinin isteğiyle gündeme madde eklenebilir veya gündemden çıkartılabilir. Keza, tüm yazışma işlemlerini yürütür ve imza eder. Vakıf işlerinde görevlilerin özlük işlerini yürütür.

e - Merkez Yönetim Kurulu muhasip üyesi vakfın mali işlerinin yürütülmesini, vakıf bütçesinin uygulanmasını vakıf senedi, yönetmelikler ve yönetim kurulu kararı gereğince sağlar. Gerekli tedbirleri alır ve tekliflerde bulunur. Vakfa yapılan ayni ve nakdi bağışları kabul ve tahsil eder. Gelir ve giderlerin düzenli olarak muhasebesini yapar.

f - Merkez Yönetim Kurulu sekreter ve muhasip üyeleri yürütme görevlerinden dolayı yönetim kuruluna karşı sorumludurlar. Her üç ayda faaliyet ve mali konularda merkez yönetim kuruluna rapor verirler.

g - Merkez Yönetim Kurulu, vakfın gayesinin tahakkuku için lüzumlu kararları alır, faaliyetleri değerlendirir ve gelir arttırıcı tedbirler alır. Vakfa ait resmi defterlerin tutulmasını ve muhafazasını sağlar, bütçe ve yıllık hesapları hazırlar. Yeni açılacak şube ve bu şubeye atanacak başkanı belirler, gerektiğinde şubeyi kapatır veya lüzumu halinde şube başkanını değiştirir, şube yönetim kurulunu görevden uzaklaştırır.

ğ - Merkez Yönetim Kurulu, vakıf faaliyetlerinin daha iyi yürütülmesi gayesi ile ücretli personel ( müdür, muhasebeci, daktilograf, hizmetli ) çalıştırabilir. Bunlarla ilgili görev yönetmeliği ve vakfın idaresine ait diğer tüzükleri ve yönetmelikleri hazırlayarak kurucular kuruluna sunar, onaydan sonra yürürlüğe sokar.

h - Merkez Yönetim Kurulu, genel kurulu olağan toplantıya çağırır, genel kurul toplantı gündemini belirler ve genel kurula katılacak üyelerin listesini hazırlar. Çalışma raporu ile bilanço, gelir - gider cetvelini ve denetleme kurulu raporunu genel kurul üyelerine gönderir.

ı - Merkez Yönetim Kurulu, vakıf senedi doğrultusunda vakfın ihtisas kurullarını kurar ve bu kurulların başkanını belirler. Gerektiğinde bu kurulları kaldırır, ihtisas kurullarının çalışma programlarını ve faaliyetlerini inceler, denetler ve değerlendirir.

i - Merkez Yönetim Kurulu, gerektiğinde kendi aralarında görev değişikliği yapabilir ve ayrıca faaliyetleri ve vakıf hakkında her üç ayda bir geniş bir rapor hazırlayarak kurucular kurulana sunmak mecburiyetindedir. Üst üste üç raporu sunmayan merkez yönetim kurulu üyeleri ilk genel kurulda yönetim kurul adaylığına teklif edilemezler.

DENETLEME KURULU

Madde 11:

A – Teşekkülü:

Denetleme Kurulu, genel kurul tarafından üyeler arasından seçilecek üç asil ve iki yedek üyeden oluşur.

B – Görevleri:

a - Denetleme Kurulu, vakfın idare ve işletme ile ilgili bütün evrak, defter ve vesikalarını ve merkez yönetim kurulu kararlarının uygulama derecesini inceler, kontrol eder ve her üç ayda bir kurucular kuruluna rapor verir. Binaenaleyh, vakıf senediyle ilgili kanunların yanı sıra ticaret kanunun denetçilere verdiği diğer görevleri yapar.

b - Denetleme Kurulu, vakıf şubelerini aynı yetki ile denetler. Gerektiğinde merkez yönetim kurulu ve şube yönetim kurulunun görevden uzaklaştırılması yönünde kurucular kuruluna tavsiyelerde bulunur.

c - Denetleme Kurulu, merkez yönetim kurulunun genel kurul kararı aldığı tarihten sonra en geç bir hafta içerisinde vakıf çalışmaları ile ilgili denetlemesini yapar ve hazırladığı raporu genel kurul üyelerine gönderilmek üzere merkez yönetim kuruluna verir. Bir nüshasını da kurucular kuruluna bildirir.

d - Denetleme Kurulu raporları en az çift imzalı olur, denetleme kurulu görevini yapmamaktan dolayı vakfın uğradığı veya uğrayacağı zararlardan dolayı merkez yönetim kurulu ile birlikte müştereken ve müteselsilen sorumludur.

ŞUBE YÖNETİM KURULU

Madde 12:

A – Teşekkülü:

Şube Yönetim Kurulu, beş üyeden oluşur. Şube başkanı, merkez yönetim kurulu tarafından atanır ve başkan yönetim kurul üyelerini kendisi seçer.

B – Görevleri:

a - Şubeler, merkez yönetim kuruluna bağlı olarak çalışırlar. Vakfa yapılacak her türlü bağışı vakıf adına belge karşılığında kabul eder. Vakıf gelirini artırıcı faaliyetler yapar, gelirinin %75′ini vakıf merkezine göndermek zorundadır.

b - Şube yönetim kurulu, vakfın o yörede yapacağı faaliyetler ve harcamalarla ilgili şube yönetim kurulu kararlarını merkez yönetim kurulunun onayına sunar ve onaydan sonra uygulamaya koyar.

c - Şube yönetim kurulu, genel kurula katılacak şube temsilcilerini en geç genel kurul tarihinden bir ay önce belirler ve temsilci listesini ve diğer lüzumlu bütün evrakları zamanında merkez yönetim kuruluna gönderir.

VAKIF ÜYELİĞİ

Madde 13: (Değişik: Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesinin 23.02.2021 tarih ve 2021/34 sayılı kararı)    

a-Vakıf için faydalı hizmetlerde bulunabilecek Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu (ETYÖO) Yüksek Teknik Öğretmen Okulu (YTÖO). Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulu (KTYÖO). Erkek Sanat Yüksek Öğretmen Okulu (ESYÖO), Teknik Eğitim Fakültesi, (TEF) Teknoloji Fakültesi ile üniversitelerin lisans ve ön lisans eğitimi veren mesleki-teknik eğitim kurumlarından mezun olanlarla sayılan kurumlarda atölye ve meslek dersleri öğretmeni olup üyelik başvurusu yapanlar, merkez yönetim kurulu kararı ile üyeliğe kabul edilirler. Üyelik başvuruları, vakıf şube ve temsilcilikleri vasıtası ile merkez yönetim kurulu onayına sunulur. Merkez yönetim kurulu onayından sonra vakıf üyeliği kesinleşir. Bütün üyeler vakıf genel kurulunun tabii üyesidir. Üyeler, merkez yönetim kurulunun her yıl belirlediği miktarda vakfa bağış yaparlar.

b-Yukarıda belirtilenlerin dışında; vakfın amaçlarına ulaşmak için yapılacak faaliyetlere destek vermek, mesleki / teknik eğitime gönül veren ya da mesleki ve teknik alanlarda eğitim alanlar ile bu alanlarda kişisel/mesleki gelişim sağlamak isteyenlerden gönüllü üye olmak isteyenler, gönüllü üyelik formu ve adli sicil kaydı ile başvuruda bulunurlar. Gönüllü üyeliğe kabul merkez yönetim kurulu ya da şube yönetim kurulları kararı ile kesinleşir. Gönüllü üyelerin vakfa bağış yapmaları isteğe bağlı olup, genel kurulda oy kullanamazlar.

ŞEREF ÜYELİĞİ

Madde 14:

Vakfa maddi ve manevi yardımlarda bulunan şahıslar arasından, merkez yönetim kurulunca iki yıl için en fazla beş kişi şeref üyeliğine seçilir. Şeref üyeliği sıfatı alanlar sadece seçildikleri yıl toplanan Genel Kurul’un tabii üyesi sayılırlar.

GEÇİCİ YÖNETİM KURULU

Madde 15: İşbu senede değişikliği mahkeme kararı ile tescil edildikten sonra en geç bir ay içerisinde mevcut merkez yönetim kurulu tarafından olağan üstü genel kurula gidilir. Olağanüstü genel kurulda yeni vakıf senedine göre seçilecek merkez yönetim kurulu eylül ayında yapılacak olan olağan genel kurula kadar geçici olup olağan genel kuruldan sonra görevleri kendiliğinden sona erer. Geçici Yönetim Kurulu, senetteki bütün görevleri yapar

VAKIF SENEDİNDE DEĞİŞİKLİK

Madde 16:Vakıf imkânlarının artması halinde ve hizmet alanını genişletmek için vakıf kurucular kurulunun çoğunlukla alacağı kararla senette değişiklik yapılabilir. Kurucular kurulu, vakıf senedinde yapılacak değişikliklerde vakfı noter, mahkeme ve ilgili kurullar nezrinde temsil için iki kurucu üyeyi yetkili kılabilir.

ÜYELİKTEN ÇIKMA VE ÇIKARILMA

Madde 17:Vakıf üyeliğinden çıkmak isteyenler yönetim kurulu başkanlıklarına verecekleri dilekçe ile vakıf üyeliğinden ayrılabilirler. Üyelerden vakfın gayesi ile ilgili çalışmaları engelleyen veya vakfın gayesine ters düşen davranışlarda bulunanlarla mazeretsiz üst üste üç aylık üye aidatını ödemeyen üyeler, yönetim kurulu kararıyla üyelikten çıkarılabilirler. Üyelikten ayrılanlarla, üyelikten çıkarılanların üyelikten dolayı elde ettikleri haklar ayrılış veya çıkarılış tarihinden itibaren sona erer.

YOLLUK GİDERİ

Madde 18:Merkez yönetim ve denetleme kurulu üyeleriyle şube yönetim kurulu üyelerinin vakıfla alakalı faaliyetlerinden dolayı yapacakları mecburi giderleri ve vakıf personellerinin ücretleri tüzük veya yönetmelikle belirtilecek esaslar çerçevesinde ödenir.

VAKFIN SONA ERMESİ

Madde 19:Vakfın feshi, merkez yönetim kurulu ve kurucular kurulunun teklifi ve Genel Kurul üyelerinin onayı ile olur. Fesih halinde vakfın mal varlığı, KURUCULAR Kurulu’nun uygun göreceği aynı gayeyle kurulmuş bir başka vakfa devredilir.

VAKIF KURUCULAR LİSTESİ

 

- Prof. Dr. Ramazan ÖZEN

 -Dr. Orhan UYSAL

- Prof. Dr. Duran ALTIPARMAK

- Prof. Dr. Recep KANIT

- Prof.Dr.Ramazan ÇITAK

- Dr. Hanifi TOKGÖZ

- Dr. Necmettin KARAKUŞ

- Öğr. Grv. Mehmet MEMİŞ

- Öğr. Grv. Mehmet Zeki SAĞ

- Öğr. Grv. Namık Kemal ÖĞÜTCEN

- Öğr. Grv. Arif AKSOY

- Dr Oğuz POYRAZOĞLU

- Ali Rıza ÇALIŞKAN

- Mehmet Ali ADAK

- Ali SERDENGEÇTİ

- H. Fatih ÇELEBİ

- Adnan UYAR


Sizde, Bizimle Bu Yolda Yürümek İster misiniz?